Praktiske oplysninger

Ved aflevering af kat i Højvang Kattepension skal vaccinationsattest/sundhedsbog medbringes. Din kat skal være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza.

Din kat skal være behandlet mod lopper.  Voksne hankattte skal være kastrerede.

Katte der nyser eller hvis øjne løber,  bliver afvist ved aflevering – medmindre det er dokumenteret via en dyrlæge, at det er noget kronisk og IKKE smitsomt. Katte med øremider afvises også (kaffegrumsagtigt snavs i ørerne). Din kat må ikke have diarré ved ankomst.

Vi fodrer primært med Royal Canin og har mange forskellige varianter,  hvis du ønsker at medbringe eget foder er du også velkommen til det. Du kan evt. skrive på reservationen, hvad du plejer at fodre med.  Medbring også gerne tæpper, legetøj, huler eller andet som din kat er glad for.

Opholdet på Højvang Kattepension er for egen risiko og pensionen hæfter ikke, hvis der skulle opstå sygdom eller dødsfald  under opholdet.

Åbningstider

Der er personlig betjening efter forudgående aftale i åbningstiden fra kl. 8.00-11.00 samt 16.00-18.00 hver dag (lørdag kun formiddagsåbent). Vi har også en “smart dør” til eksisterende kunder, hvor man efter aftale kan få en engangskode til døren.

Juleaftensdag og nytårsaftensdag er lukket for kundebetjening efter 11.00.

Der er ikke langt til Billund Lufthavn (ca. 10-12 km.), så hvis I skal flyve derfra, kan I passe det ind med jeres flyafgang/ankomst. Er du ny kunde og skal til lufthavnen og nå et fly uden for åbningstiden, så kontakt mig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os