Praktiske oplysninger

Ved aflevering af kat i Højvang Kattepension skal vaccinationsattest/sundhedsbog medbringes. Din kat skal være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza.

Din kat skal være behandlet mod lopper.  Voksne hankattte skal være kastrerede.

Katte der nyser eller hvis øjne løber,  bliver afvist ved aflevering – medmindre det er dokumenteret via en dyrlæge, at det er noget kronisk og IKKE smitsomt. Katte med øremider afvises også (kaffegrumsagtigt snavs i ørerne). Din kat må ikke have diarré ved ankomst.

Vi fodrer primært med Royal Canin og har mange forskellige varianter,  hvis du ønsker at medbringe eget foder er du også velkommen til det. Du kan evt. skrive på reservationen, hvad du plejer at fodre med.  Medbring også gerne tæpper, legetøj, huler eller andet som din kat er glad for.

Hvis din kat bliver syg tager vi den til dyrlæge (Billund Dyreklinik) med evt. telefonisk kontakt til din egen dyrlæge. Dyrlægebesøg og evt. behandling sker for din regning. Vi kontakter jer inden, hvis det er muligt.

Opholdet på Højvang Kattepension er for egen risiko og pensionen hæfter ikke, hvis der skulle opstå sygdom eller dødsfald  under opholdet.

Aflevering og afhentning

Der er personlig betjening efter forudgående aftale i åbningstiden fra kl. 8.00-18.00 hver dag (også søndag). Der er dog lukket hver dag mellem kl. 11.00-13.00 og efter kl. 18.00. Hvis I ikke kan nå at aflevere inden 18.00 har vi åbent fra 20.00-21.00 efter aftale. Vi har også en “smart dør” til eksisterende kunder, hvor man efter aftale kan få en engangskode til døren.

Juleaftensdag og nytårsaftensdag er lukket for kundebetjening efter 15.00 (eksisterende kunder kan komme ind via kode efter 15.00).

Der er ikke langt til Billund Lufthavn (ca. 10-12 km.), så hvis I skal flyve derfra, kan I passe det ind med jeres flyafgang/ankomst.

Vi afhenter og afleverer gerne jeres kat. Det koster 5 kr. pr. kørt kilometer.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os