Praktiske oplysninger

Ved aflevering af kat i Højvang Kattepension skal vaccinationsattest/sundhedsbog medbringes. Din kat skal være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza.

Din kat skal være behandlet mod lopper.  Voksne hankattte skal være kastrerede.

Katte der nyser eller hvis øjne løber,  bliver afvist ved aflevering – medmindre det er dokumenteret via en dyrlæge, at det er noget kronisk og IKKE smitsomt. Katte med øremider afvises også (kaffegrumsagtigt snavs i ørerne). Din kat må ikke have diarré ved ankomst.

Vi fodrer primært med Royal Canin,  hvis du ønsker at medbringe eget foder er du også velkommen til det.  Medbring også gerne tæpper, legetøj, huler eller andet som din kat er glad for.

Opholdet på Højvang Kattepension er for egen risiko og pensionen hæfter ikke, hvis der skulle opstå sygdom eller dødsfald  under opholdet.

Åbningstider

Kun hverdage (mandag til fredag) ml. 9-10

Nye gæster: vi aftaler et tidspunkt, som passer begge

Gæster som har været her før: får en kode til den elektroniske dør og kan selv gå ind og aflevere/hente. Vi aftaler en tidsperiode på 2 timer, hvor koden virker. Vi kommunikerer om kattens ophold, ligesom jeg lægger billeder og videoer op løbende på Facebook og Instagram af jeres øjesten 🙂

Der er ikke langt til Billund Lufthavn (ca. 10-12 km.), så hvis I skal flyve derfra, kan I passe det ind med jeres flyafgang/ankomst.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os