Kattepasning hos os betyder pasning af katte i trygge rammer

Her kan du læse lidt om os hos Højvang Kattepension og hotel

Velkommen til Højvang Kattepension og hotel, hvor vi værner om dine kæledyrs trivsel i trygge og kærlige omgivelser.
Til at passe jeres øjesten har vi Mathilda (ses til højre på billedet). Jeg er ejer af kattepensionen og driver den. Min mor, Heidi (ses til venstre) startede kattepensionen tilbage i 2010 og her i 2023 overtog jeg den. Min mor er stadig kattenusser og assisterer ved behov, hun passer f.eks. kattene hvis jeg skal på ferie.

Vi er alle meget katteglade deler en dyb passion for katte. Denne kærlighed afspejles i den personlige pleje og opmærksomhed, dine katte vil modtage under deres ophold hvor vi sørger for, der bliver nusset om kattene og holdt øje med deres trivsel. Jeg har hjulpet min mor med kattepension lige siden hun startede og har selv været ansat i mange år, så det var det helt rigtige at overtage kattepensionen da min mor var klar til at stoppe.
Det er rigtig vigtigt for os, at du er tryg ved kattepasning hos os, derfor viser vi gladeligt vores kattehotel frem, inden vi skal stå for pasning af katte. Bestil en tid til fremvisning, så tager vi en snak om, hvordan det er her hos os.

Kattepasning tæt på Billund Lufthavn

Vores pension har den fordelagtige beliggenhed ca. 10 minutter fra Billund Lufthavn. Vi betjener kunder fra både Midtjylland og Sønderjylland samt resten af landet. Uanset hvor du kommer fra, vil vi med glæde tage os af dine katte og sikre, at de får den bedste pasning under deres ophold hos os.

Book en tid allerede i dag, hvis du vil nå at have et værelse til din kat.

Højvang Kattepension ejer og datter

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os